-->
Blog ini bertujuan memuatkan Sejarah & ICT. Niat cikgu hanyalah untuk membantu semua pelajar cikgu tidak kira di SEDAR atau di luar sana yang ingin mencapai kecemerlangan dlm Sejarah SPM. A+ milik kita jika kita berusaha.. You all blh wassup (wassup je, no call, no sms) cikgu kalau nk tny berkaitan sejarah~~012-7963455

Tuesday, 28 August 2012

contoh soalan paper 3 spm

bab 1
bab 2
bab 3
bab 4
bab 5
bab 7
bab 8
bab 9
bab 10

52 comments:

  1. Replies
    1. cikgu2....kami nak exam isnin minggu dpn..so boleh x masokkan paper 3 bab 6... boleh x cikgu.. boleh lah..jasa cikgu amat saya harapkan...

      Delete
  2. cikgu,boleh tolong emel bab1,2,3,4,5,7,8,10 ke tohjolin@hotmail.com tak?tq

    ReplyDelete
  3. cikgu,boleh emel semua soalan ini ke e.k.j99@hotmail.com ? thank you :D

    ReplyDelete
  4. chapter 6 please. i really need it for my final sem2 examnination

    ReplyDelete
  5. bole tlg emelkan dkat saya smua neh?
    Farhany@rocketmail.com

    ReplyDelete
  6. cikgu,boleh emelkan saye sume soalan tu bley tak??
    fariq_norhasmi@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,cikgu nak mintak tolong utk isi bab 2 form 5 paper 3 boleh? ASAP..






































      Delete
  7. cikgu,boleh emel semua soalan ini ke ekahatiqkah@yahoo.com ? thank you :D

    ReplyDelete
  8. cikgu,soalan bab 1(imperialisme) form 5 ada x ?
    klu ada emel sy di sempoii96@gmail.com
    terima kasih.
    ASAP :)

    ReplyDelete
  9. cikgu , kalau ada soalan k3 bab 1 f5 , emel kat sy skali ya , trima kasih :)
    durrotul_hikmah96@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Orang yang ingin dapat kecemerlangan4 March 2013 23:15

    Cikgu,bolehkah saya minta kertas 3 tingkatan 5 bab1 ?????(saya amat memerlukannya) Terima Kasih!

    ReplyDelete
  11. kertas 3 tingkatan 5 bab 1 ada ?

    ReplyDelete
  12. Salam cikgu. Boleh tlg emailkan smua soalan dan jawapan kertas 3 chapter 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 kat saya tak? =)
    niesafiefah96@gmail.com

    ReplyDelete
  13. cikgu, tolong emailkan semua bab boleh ? thank you cikguuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. atifajumat@yahoo.com ASAP pleaseeeee ^^

      Delete
  14. SALAM cikgu.. email kn sy jgk bab 1 form 5 ya. urgent ni. plzz >_<

    ReplyDelete
  15. ada tak paper 3 utk sejarah tingkatan 5 bab5.. ASAP

    ReplyDelete
  16. cikgu , ada kertas 3 bab1 ting 5 ?><

    ReplyDelete
  17. cikgu , ada tak kertas 3 bab 1 tingkatan 5 ?? saya nak exam dah 3/5/2013 ni . please :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. www.slideshare.net/.../t5-b1-k3-skema-jawapan-1657.
      just try it...

      Delete
  18. cikgu...saya nak BAB 2 F5 TEMA 10...urgent pls....( riz_watteva@yahoo.com)... :)

    ReplyDelete
  19. bab 1 tingkatan 5 xde?

    ReplyDelete
  20. cikgu soalan kertas 3, bab 2 tingkatan 5 ada?

    ReplyDelete
  21. teacher got form 5 bab 2 punya ppr 3 tak?...
    i need it ... =]

    ReplyDelete
  22. pls whatsapp me or give me ur email, then we can discuss together :-)
    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu,ade form 5 bab 2 paper 3 ? facebook/email/skype : boonseng1995@hotmail.com

      Delete
  23. tolong emel saya sejarah kertas 3 tingkatan 5 bab1. tq cikgu. nih emel sy, secretaqua26@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. cikgu, blh e-mel semua bagi sy tk?
    loosooping@ymail.com

    ReplyDelete
  25. cikgu , boleh tolong e-melkan saya paper 3 Bab4 tingkatan 5 , Tema 11.1 Pembinaan Negara dan bangsa
    hyeqal22@yahoo.com . terima kasih cikgu

    ReplyDelete
  26. ckg boleh tlg email kan paper3 bab 3 tingkatan 5.
    mohdazam.hafizi@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. ckg boleh tolong email paper 3 bab3 tingkatan 5
    zakariasitinurafiqah@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. bab ting 5 takde ke cikgu ? T.T

    ReplyDelete
  29. cikgu boleh tk tolong emelkan paper 3 tingkatan 5 bab 4. eylia_yana96@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. salam , cikgu . bleh x email skema jawapan kertas 3 sejarah ting 4 dan 5 . semua ye . tq . ni email sy hafizmml80@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. salam, cikgu , bleh x email skema jawapan kertas 3 form 5 bab 5 dan soalan dgan jawapan KBKK Bab 5 f5

    ReplyDelete
  32. Fatin Natasha22 May 2013 04:48

    As salam cikgu, tolong emailkan saya sejarah kertas 3 bab 3 tingkatang 4 .. Hantar dekat email nie ye, fatinnatasha_mine97@yahoo.com .. Kalau boleh, saya nak segera .. Thank you

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum cikgu sarah, boleh tolong emailkan saya bab 1,2,3,4,5,7,8,9,10. ni email saya eykinsmarties@gmail.com
    TERIMA KASIH CIKGU SARAH :)

    ReplyDelete
  34. Selamat petang cikgu.Cikgu ada sejarah kertas 3 tingkatan 5 Bab 3?bolehkah cikgu e-mail kepada saya?pei_yee0411@hotmail.co.uk
    terima kasih.

    ReplyDelete
  35. cikgu boleh email saya kertas 3 tingkatan 5 bab 6 as soon as possible? thank you =)
    fann_96@hotmail.com

    ReplyDelete
  36. ckguu..boleh email sy contoh soalan kertas 3 form 5 n skema nyer skali ?? perlu sgt2 , sbb percubaan nnti kluar yg form 5..thank you :) iffaasma@yahoo.com .

    ReplyDelete
  37. Cikgu boleh tolong emailkan bab 3 dan 4 dekat sini.
    Aliffstylo25@yahoo.com. Thanks cikgu.

    ReplyDelete
  38. cikgu , bab 1 untuk tingkatan 5 takde ke ? kertas 3 ..

    ReplyDelete
  39. boleh tolong hantarkan sejarah kertas3 tingkatan5 bab9 ke email saya ? thank you! vyoonn@gmail.com

    ReplyDelete

Fish

Islamic Clock